KLIPPANS FÖRSKOLA

ETT FÖRÄLDRAKOOPERATIV MED VÄRME OCH FAMILJÄR KÄNSLA

VÄLKOMMEN TILL KLIPPANS FÖRSKOLA

ETT FÖRÄLDRAKOOPERATIV I ÅKERSBERGA

Vi är ett litet familjärt föräldrakooperativ med centralt läge i Åkersberga, i Österåkers kommun. Vi har en egen stor gård i kuperad terräng och gångavstånd till fin natur vilket inbjuder till många härliga aktiviteter.

Klippans förskola är stolt över sina små barngrupper och höga personaltäthet, vilket vi kan ha tack vare alla föräldrars delaktighet och engagemang. Vi har plats för 45 barn fördelat på 3 avdelningar och 10 pedagoger.

"Att vi föräldrar får anstränga oss några timmar per år för att få denna kvalitet, det gör jag mer än gärna."

- Förälder - Kvisten -

VÅR VISION

Klippan ska vara det självklara valet för dig som vill ha ett litet familjärt föräldrakooperativ där vi ser barnen som de individer de är, ger utrymme för utveckling, lärande och kreativitet. Hos oss ska barnen känna glädje, trygghet och omtanke.

Våra honnörsord självkänsla, nyfikenhet, medmänsklighet och föräldrasamverkan genomsyrar verksamheten.

DET BÄSTA MED KLIPPAN

enligt föräldrar

- Hög personaltäthet

- Små barngrupper